Emilcosplay kledd som Kinoshita fra Haikyuu, i svart og oransje volleyball-uniform. Tallet 2 skrevet på brystet. Lysegrå parykk og et uttrykk som lyser av selvtillit. Han har en volleyball under armen.

Sport i Anime

Svømming. Isdans. Amerikansk fotball. Tennis. Basketball. Det finnes anime som handler om alt av dette, og enda flere sportsgrener! Hva er det som fascinerer oss sånn med sports-anime?

Påvirker det oss til å teste ut nye aktiviteter? Eller det heller det at vi liker å se samholdet i et lag? Alt dette og mer til vil bli diskutert i dette panelet om sports-anime!

Om panelet:

I dette panelet har vi 4 cosplayere som alle er litt over gjennomsnittet interessert i sportsanime:

EmilCosplay referer til seg selv som en relativt fersk cosplayer, og forteller at han er en stor fan av sportsanimé. Han er ikke noen stor entusiast for sport på TV generelt, men når det kommer til anime… Han har ofte lurt på hva dette skyldes, og ønsker å vise at alle kan bli interessert i sportsanimé selv uten å ha noen interesse for sport på forhånd!

Traceless Cosplay har cosplayet siden 2014, og forteller at hun vanligvis har fokus på worbla og armour, men har likevel en forkjærlighet for sportsanime.

Nagaamashi Cosplay har drevet med cosplay siden 2009, og har erfaring med både søm, props og armor, og lager også conventionvlogger, CMVs og skits. De har også en stor interesse for sportsanime.

Weaslette Cosplay beskriver seg selv kort og godt som cosplayer og selvutnevnt sportsanimetrash.

Les mer om panelistene og finn deres sosiale media på våre gjestesider!

 

Tid: Lørdag, 13:30
Sted:
Cosmos C

 


Foto: Kennet Pedersen