Personvernavtale for deltakere i The Great Torucon Prop-Off 2018

Sist endret 17. juli 2018

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer hvilke opplysninger som samles inn og hva de brukes til.

Ansvarlig

Aurora Schmidt-Brekken Vollvik
aurora.vollvik@torucon.no

Virksomhet

Torucon
Org. nr. 997 804 996

Postadresse

Torucon v/Eirin Ellingsen
Arkitekt Christies Gate 9
7012 Trondheim

Formålet med innsamlingen

Personopplysninger som samles inn

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Bilder og videoopptak

Formål

  • Kontaktopplysningene er nødvendige for å identifisere deltakerne i konkurransen, for å kunne kontakte dem dersom man trenger å gi tidskritisk informasjon (for eksempel om endringer i oppmøtested og -tid), eller dersom man trenger å kontakte deltakerne i etterkant av konkurransen (for eksempel dersom en deltaker ikke kan være med under kåringen og premieutdelingen).
  • Bilder og videoopptak vil kunne brukes i promotering av fremtidige konkurranser, reklame for Torucon generelt, og til offentlig deling på nettsiden (https://torucon.no) og i sosiale medier (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, og eventuelle andre nettsteder i fremtiden)..

Tredjeparter

Bortsett fra eventuelle unntak nevnt under seksjonen om formål, vil Torucon aldri dele dine opplysninger med noen tredjepart. Opplysningene vil kun bli gjort tilgjengelige internt i organisasjonen, og kun for relevante personer som trenger tilgang til opplysningene.

Frivillighet

Det er frivillig å gi fra seg disse opplysningene, og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Vi trenger likevel noen av opplysningene for å kunne tilby deg de tjenestene du får tilgang til ved å registrere deg (deltakelse i konkurransen). Dersom du trekker tilbake ditt samtykke til å lagre og bruke kontaktopplysningene nevnt i første punkt under “formål”, vil du ikke kunne delta i konkurransen, og eventuell påmelding vil bli slettet.

Retting og sletting av opplysninger

Du har rett til å holde dine opplysninger oppdaterte, eller å få dem slettet. Dette kan gjøres ved å kontakte oss via kontaktskjemaet på nettsiden (https://torucon.no), eller ved å sende en melding til oss via Facebook-siden vår.

Lagringsvarighet

Din kontaktinformasjon vil bli lagret frem til konkurransen er over, og så lenge det er nødvendig for å kommunisere med deltakere etter konkurransen. Deretter vil informasjonen bli anonymisert eller slettet.

Bilder og videoopptak vil lagres på ubestemt tid, med mindre eieren av personopplysningene ber om å få dem rettet eller slettet.

Rett til innsyn

Du har rett til å få innsyn i hvilke opplysninger som lagres om deg, hva de brukes til, og hvordan de er sikret (så lenge slike opplysninger kan deles uten å svekke sikkerheten).

Ta kontakt for å få mer informasjon om dette.

Samtykke

For å registrere informasjon om deg som deltaker i konkurransen trenger vi ditt samtykke, som du bekrefter i skjemaet ved påmelding..

Barn under 15 år

Dersom du er yngre enn 15 år må vi ha tillatelse fra dine foreldre eller foresatte for å registrere opplysninger om deg. Dersom du er under 15 år gammel må du få dine foreldre til å lese denne teksten og godkjenne avtalen.