Personvernavtale for brukere av Torucons nettsider

Sist endret 4. juni 2018

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer hvilke opplysninger som samles inn og hva de brukes til.

Ansvarlig

Aurora Schmidt-Brekken Vollvik
aurora.vollvik@torucon.no

Virksomhet

Torucon
Org. nr. 997 804 996

Postadresse

Torucon v/Eirin Ellingsen
Arkitekt Christies Gate 9
7012 Trondheim

Formålet med innsamlingen

Personopplysninger som samles inn

  • Navn
  • E-postadresse

Formål

Disse opplysningene vil kun samles inn dersom en bruker av nettsiden (https://torucon.no) fyller inn et kontaktskjema. I tillegg til at e-postadresse er nødvendig for å kunne svare på en henvendelse, vil informasjonen brukes til å knytte sammen tidligere henvendelser på tvers av plattformer (nettside, sosiale medier, etc.) og påmeldinger i konkurranser, billetter som tilhører brukeren og lignende som trengs for å svare på spørsmål og løse problemer som tas opp i henvendelsen.

Informasjonskapsler (Cookies)

Nettsiden benytter informasjonskapsler for å huske hvilket språk brukeren benytter, og for å huske at brukeren har godkjent denne avtalen.

Tredjeparter

Bortsett fra eventuelle unntak nevnt under seksjonen om formål, vil Torucon aldri dele dine opplysninger med noen tredjepart. Opplysningene vil kun bli gjort tilgjengelige internt i organisasjonen, og kun for relevante personer som trenger tilgang til opplysningene (for eksempel administratorer av nettsiden).

Frivillighet

Det er frivillig å gi fra seg disse opplysningene, og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke.

Retting og sletting av opplysninger

Du har rett til å holde dine opplysninger oppdaterte, eller å få dem slettet

Lagringsvarighet

Opplysninger oppgitt i sammenheng med henvendelser vil lagres på ubestemt tid, dersom det er hensiktsmessig for dokumentasjon av eventuelle tiltak eller lignende, eller maksimalt inntil ett år. Dersom eier av personopplysninger, eller forelder/foresatt som representerer mindreårig eier av personopplysninger, ber om å få slettet opplysningene vil dette skje så snart som praktisk mulig.

Rett til innsyn

Du har rett til å få innsyn i hvilke opplysninger som lagres om deg, hva de brukes til, og hvordan de er sikret (så lenge slike opplysninger kan deles uten å svekke sikkerheten).

Ta kontakt for å få mer informasjon om dette.

Samtykke

For å bruke våre nettsider må du gi ditt samtykke til at Torucon innhenter opplysningene beskrevet i denne avtalen.

Barn under 15 år

Dersom du er yngre enn 15 år må vi ha tillatelse fra dine foreldre eller foresatte for å registrere opplysninger om deg. De må altså lese gjennom denne avtalen og godkjenne den på dine vegne.