Fjorårets vinnergruppe. Tre jenter utkledd som bestemødre i blomstrete kjoler, forklær, går parykker og briller danser foran en skjerm med teksten 'Torucons Kpop Dansekonkurranse"

Kpop Dansekonkurranse

Torucons Kpop Dansekonkurranse er tilbake!

I år er kjører vi bare èn runde, som betyr at alle får vise fram det de har øvd inn.

Regler for konkurransen:

Max antall grupper som kan melde seg på er 6, og det kan være maksimalt 6 medlemmer i hver gruppe, og minimum 2.

Gruppen velger selv hvilken sang de skal danse til, men sangen må ikke være lenger en 4 minutter.

I år stiller vi andre krav til koreografi. Vi ønsker at gruppene enten endrer eller legger til koreografi. Gruppen kan enten velge å endre hele eller mesteparten av koreografien til dansen, eller legge til koreografi i form av et dansebreak, en intro eller outro. Det finnes ingen maxgrense på hvor mye av koreografien som kan endres, det er opp til hver enkelt gruppe, men minstekrav er at 15-20 sek av koreografien skal være selv koreografert av gruppen
Gruppen velger selv sang, de velger selv om de vil lære seg den eksisterende koreografien til sangen og endre eller legge til på den. Dette kan være at de legger til en dansebreak, en intro eller outro, eller at de endrer koreografien delvis.

På det minimum må de ha endret/lagt til/selv koreografert 15-20 sek av dansen.

Vi kårer en Champion og en Runner-up.

Påmeldingsinfo:

Alle plasser er nå tatt, og skjemaet er STENGT.

Påmeldte grupper vil får en infomail fra Torucons Kpop-ansvarlige med mer informasjon innen kort tid. Husk å hvitelist @torucon.no, så e-posten ikke havner i spamfilteret.

 

Informasjon om tid/sted for konkurransen kommer snart.

 

 


Foto: Silje Bullgård / Torucon