Bilde med skrift: K-pop Dansekonkurranse Torucon 2019 bakgrunnen viser en UFO

K-pop Dansekonkurranse!

Vi i K-pop crew er stolte av å annonsere Torucon sin aller første K-pop dansekonkurranse!

Konkurransen vil holdes lørdag på hovedscenen. 6 grupper kan melde seg på med 2-6 medlemmer i hver gruppe. Hver gruppe skal fremføre to sanger på max 3.50 minutter. Konkurransen er delt opp i to runder, kvalifiseringsrunden og finalerunden. I kvalifiseringsrunden fremfører dere en k-pop sang med fri tolkning av konsept og koreografi, det vil si at dere vil bli dømt på utførelse av koreografi og synkronisering. I finalerunden fremfører dere en k-pop sang som også har et bestemt konsept.

Detaljert info og påmelding:

Gruppene må ha mellom 2 og 6 medlemmer. Dere finner også på et eget gruppenavn og en gruppeleder. I påmeldingsskjemaet så må dere oppgi gruppenavnet og kontaktinformasjonen til gruppeleder, samt informasjon om hver enkelt medlem.

Dansekonkurransen har to runder. En kvalifiseringsrunde og en finalerunde. I kvalifiseringsrunden fremfører dere en sang med fri tolkning av konsept og koreografi. Det vil si at dere kan fremføre sangen slik at den passer deres stil og personlighet, men dere må selvfølgelig fremdeles danse koreografien riktig og være synkronisert.
Etter kvalifiseringsrunden vil 3 av gruppene gå videre til finalen.

I finalerunden skal dere fremføre en sang der dere skal passe et konsept, men inspirert av årets Torucon tema så skal dere snu konseptet på hodet. For eksempel Monster av Exo bare aeygo. Eller Catallena av Orange Caramel men seriøs. Vil presisere at dere har frihet til å være så kreative som mulig, det viktigste er at konseptet blir vridd om til noe annet.

I påmeldingsskjema trenger vi gruppenavnet, navnet på alle medlemmene samt kontaktinformasjon. Vi trenger også selvfølgelig navnet på de to sangene dere velger å fremføre. Gruppene som melder seg på vil etterhvert få mail med nærmere informasjon om hvordan alt skal foregå på selve Torucon.

Vi gleder oss til å se dere på scenen!

Påmeldingsskjema finner dere HER!

Frist for påmelding; Ved midnatt 31.juli, eller når det er fullt!

 

Sted: Hovedscenen, Cosmos
Tidspunkt for konkurransen kommer.