En mørk trappeoppgang med tekst trykket over. Teksten lyder 'Ghoostbusters Ghost Tour Experience II" og har en figur av et forbudtskilt med et spøkelse inni

Ghosttour Experience II

Trondheim Ghostbusters leter nok en gang etter ivrige rekrutter som kan hjelpe dem med å rydde spøkelser ut av Isaks mørkeste kriker og kroker.

Etter hendelsen som fant sted for to år siden har noe nytt og guffent flyttet inn mellom veggene på Isak. Det rapporteres uforklarlige lyder som hvileløse vandring og mystisk musikk på nattestid, skremmende skikkelser, ekle manifestasjoner og visjoner ute av tid og sted. Akkurat hva det er snakk om og hvordan det kan hamles opp med blir opp til deg og vennene dine å oppdage.
Answer the call!

Ghostbusters Ghost Tour Experience II er oppfølgeren til suksessen fra Toruween 2017. Her får du bli med på en guidet opplevelse hvor du som deltaker må hjelpe til med å løse forskjellige oppgaver og holde spøkelser på avstand slik at alle kommer ut igjen i god behold.

Påmelding: vil finne sted ved Ghostbusters stand i foajeen. Her får du eller dere tildelt et tidspunkt for oppmøte når det er deres tur.