Karin Olava, utkledd som Pheebee fra Mass Effect Andromeda. Huden hennes er svakt lilla, med et mørkere felt over øynene. Hun er kledt i en lilla vest med to svarte belter i midja, og svarte skulderbeskyttere. Den ene albuen hviler mot en jernstang. Bakgrunnen er futuristisk og rom-aktig, med gule lys til venstre i bakgrunnen, og blå lys på høyre side.

Facepaint og SFX - Hvordan bli blå i trynet med Karin Olava

 

Har du noen gang villet cosplaye en karakter som er blå som Nebula eller grønn som Gamora? Eller kanskje ansiktet full av arr som Geralt? SFX sminke er enklere enn du tror, og det trenger ikke koste skjorta heller! Karin Olava skal snakke litt om face paint og SFX sminke, samt sminkemetodene hun bruker for å forandre seg selv fra blå spacebabes til kamicrazy warboys! Foredraget vil ha fokus på materialer og teknikker du enkelt kan gjøre hjemme på badet, og vise at du ikke trenger fancy workshop og dyrt utstyr for å se badass ut!

Om Foredragsholder:

Karin Olava har studert 1 år med Spesialeffekter ved NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio (nå Westerdals Oslo School of Arts). Hun har også cosplayet siden 2011 med stort fokus på sminke og SFX. Hun har også jobbet med spill promotion for Bioware/EA og Acitvision.

Følg Karin Olava på Facebook, Instagram og Twitter!

 

Tid: Søndag, 15:30
Sted:
Cosmos C


Foto: Katrix Media