Uncategorized

Bidrag 1:

Det forlatte huset - av SpillTipseren

 

Kjæresteparet Vegard og Ingrid var på tur i skogen og hadde gått seg bort.
``Det er helt utrolig at vi har gått oss bort`` sa Vegard.
``Jeg er klar over det`` sa Ingrid og sukket siden hun begynte å bli sliten. Plutselig fikk Vegard øye på et lite hus som var noen minutter unna. ``Kanskje vi kan søke ly i det huset`` sa Vegard og fortet seg med Ingrid til huset.
Huset så helt forlat og så ut til at ingen hadde bodd i hytta på ganske lenge.
``Vi får bli her i natt`` sa Vegard og så at det begynte å bli mørkt ute. ``Ingrid fyrte opp i peisen og det begynte å bli varmt ute.
Vegard så seg rundt i huset og fant en dør som ikke ville åpne seg. ``I alle`` sa Vegard og dyttet hardt i døren.
Vegard fikk opp døren og falt nedover i det andre rommet. ``INGRID`` Ropte Vegard da han falt ned. Ingrid kom løpende og var skremt av bekymring da hun hørte Vegard skrike etter henne. Da Ingrid kom til der Vegard falt ned så hun at bakken i rommet var fylt menneskelige innhold og hodeskaller av døde mennesker.
``Herregud`` sa Ingrid. Vegard falt nedover og forsvant foran Ingrids øyner. ``VEGARD`` skrek Ingrid og fikk tårer i øynene som rant nedover.
Plutselig kom det gående skritt bak og snudde seg sakte. Ingrid så en kvinne med svart hår, hvit kjole, hvite øyner og råtten hud.
``Å gud`` sa Ingrid og ble vettskremt. Kvinnen hylte med et skikkelig nødskrik og dyttet Ingrid ned. Ingrid sank nedover og døde med Vegard.