Erringsøstrene på scenen i Couple Cosplay som Anastasia og hennes mormor deler et emosjonelt øyeblikk på scenen. De er kledt i majestetiske kjoler. Anastasia nølende i mørkeblått, mormor ser strengt mot henne, ikledt lilla kjole og pelsstola.

Couple Cosplay-konkurranse

Cosplaykonkurransen hvor man kan delta som par! Man trenger ikke å være kjærestepar, her er det åpent for venner, fiender, frenemies og hva det måtte være! Men til syvende og sist, dette er konkurransen for dere som har lyst til å være 2 personer sammen på scenen!

 

I Couple Cosplay-konkurransen må man portrettere bestemte karakterer. Om disse karakterene kommer fra tv-serie, spill, anime, tegneserie eller lignende har ikke noe å si, men det må finnes bilder av karakterer som kan brukes som referanse. Det er din jobb som deltaker å sørge for å ha referansebilde. Dette bilde bør være offisielle bilder fra skaperne av karakteren og ikke fanart. Originale karakterer (også kjent som OC) godtas dessverre ikke i Couple Cosplay-konkurransen. Det er mulig å delta i Couple Cosplay-konkurransen BÅDE med kjøpte og med selvlagde kostymer.

 

Så har du en drøm om å spille ut en romantisk scene med dine OTPs, eller et dramatisk oppgjør mellom to karakterer som en gang i tiden var bestevenner, eller noe helt annet for den saks skyld, så er dette sjansen! Grab a friend, and join the fun!

 

Premieoversikt:

Vinner: 2 gavekort fra Outland til en verdi av 600 kr!

Runner-up: 2 gavekort fra Outland til en verdi av 300 kr!

 

Retningslinjer for konkurransen: 

 • I denne konkurransen må man være 2 personer for å delta. Det er ikke åpent for større grupper. (Vi anbefaler større grupper å sjekke ut åpen scene!)
 • Det vil hovedsakelig bli lagt vekt på performance, og ikke craftmanship.
 • Det er lov til å delta både med kjøpte og selvlagde kostymer.
 • Man må cosplaye eksisterende karakterer (OCs er dessverre ikke tillatt).
 • Hvert par får maks 3 minutter til sin fremføring.
 • Alle filer må sendes inn på forhånd, det er ikke mulig å komme med lyd/bakgrunnsbilde på selve dagen eller etter at fristen er utløpt.
 • Det er lov til å ha med props/rekvisitter på scenen, men disse må være såpass små at man lett kan bære de opp/ned av scenen, og de kan IKKE oppbevares backstage før/etter konkurransen.
 • Det er viktig at du leser over retningslinjene for konkurransen før du melder deg på. Er du usikker på noe så kontakt oss på kontaktmail.
 • Det er VELDIG VIKTIG å møte opp tidsnok til konkurranser. Som deltaker så er det ditt ansvar at du møter opp. Møt opp MINST 10 minutter før konkurransen starter, slik at man får registrert at dere er til stede, og organisert rekkefølgen dere skal på scenen. Dersom du er usikker hvor eller når du skal møte opp, så er alle som jobber på conet ivrige etter å hjelpe deg til å finne ut av dette. Dersom du ikke dukker opp tidsnok vil du bli diskvalifisert fra konkurransen.
 • Påmeldingen  stenger 26.juli klokka 23:59, eller når alle plasser er fylt opp!

 • PÅMELDING HER.

 


 

Foto: DRPortrait