Peter Sörensen i sitt Mechanicus Magos kostyme. Han har lysende gule øyne, og ansiktet er mørkelagt. Han har på seg en lang, rød kappe med hette, og fire mekaniske armer slynger seg ut av ryggen hans

Cosplaytronics

Dette er et fantastisk, magisk og forhåpentligvis også forståelig foredrag som introduserer deg til mekanikkens mysterier, elektronikk og mechatronics for cosplay, eller ganske enkelt 'cosplaytronics' om du vil kombinere det til ètt enkelt, fancy ord!
I løpet av èn time vil det gjennomgås hvordan man lyser opp sitt kostyme eller prop, hvordan du får dine ekstra kroppsdeler til å bevege seg, og grunnleggende intro til åttebeinte dødsmaskiner som drives av dine fienders tårer.
Om du noen gang har følt deg desillusjonert eller frustrert i en fysikk- eller mattetime, så vær klar over at dette er det du har studert for. Et lite steg på veien mot 'mad science', magiske kreasjoner og uten tvil verdensherredømme.

Nb: Foredraget holdes på engelsk, svorsk og swenglish.

Om Foredragsholder:

Obsessive Creative Disorder er like mye en beskrivelse på mannen selv, som på hans tilstand. Eventyrer, utforsker, brilliant vitenskapsmann og mester av overdrivelse om egne egenskaper, denne vakre, unge Svensken har temmet kreativitetens flammer og kanalisert dem inn i kreasjoner av "greier" for dusinvis av år.
Ta med dine spørsmål, problemer og åpne sinn og vær klar for å fylles med kunnskap!

Tid: Lørdag, 16:30
Sted: Cosmos C


Foto: Obsessive Creative Disorder
Tekst: Obsessive Creative Disorder  (Oversatt til norsk av Torucon, se engelsk versjon)