Fire personer sitter rundt et bord på Torucon og spiller brettspill

Brettspill

Kom inn, slå deg ned i vårt brettspillrom hvor du kan ta et slag kort- og brettspill, både i ånden av Halloween, og andre tema.

Vi har fått med oss våre venner i Hexagon Spillklubb, som stiller med et utvalg av ulike spill for kvelden. De vil også kjøre Rollespillet Changeling: The Lost i Grupperommet i U1. Usikker på hvordan man spiller? Frykt ikke; våre spilledere er her for å hjelpe dere!
Blant spillene Hexagon har tatt med seg finner vi:

Betrayal at House on the Hill:

Et stretegisk Horror-adventure spill hvor spillerne må utforske en hjemsøkt herregård av eget design, hvor de blir møtt av ånder og skremmende tegn som peker mot spillernes skjebne.
Blandt spillerne skjuler det seg en forræder, som de uskyldige spillerne må overliste og avsløre før det er for sent, samtidig som de gjennomsøker herregåden rom for rom.
Antall spillere: 3-6
Spilletid: ca 1t.

Zombie Fluxx:

Fluxx er kortspillet hvor alt kan skje: Reglene endres konstant, og det er spillerne selv som avgjør når og hvordan reglene vil endres. Ved å trekke og legge på kort kan spillerne avgjøre hvordan spillet utvikler seg, hvilken funksjon andre kort har, og til og med hvordan man vinner. Denne varianten av Fluxx har zombie-tema, og passer godt til mørke Halloween-kvelder.
Antall spillere: 2 eller flere
Spilletid: Varierer

Eldritch Horror:

Et samarbeidsbasert spill med elementer av både grøss og eventyr hvor spillerne inntar rollene som etterforskende globetrottere som jobber sammen for å løse mysterier, samle spor og for å beskytte verden fra den såkalt Ancient One - hvis mål er å ødelegge verden og forårsake dens undergang.
Antall spillere: 1-8
Spilletid: Fra 120 minutter

Les mer om spillene på Boardgamegeek!

Tid: 17:00-21:3o
Sted:
Kanalrommet


Foto: Jannicke Skorpeide / Torucon