Dungeons for Dummies!

Posted on Posted in Foredrag, Program

Den siste tiden har de gode gamle rollespillene, med terninger, ark og gode venners lag fått sin renessanse rundt mangt et kjøkken og stuebord. Mye av æren for dette går til kanaler som Twitch og Youtube, hvor den samme tankegangen som er lagt til spillvideoer eller lets plays plutselig kom til å vise et helt nytt publikum rollespill i full utfoldelse. Nå er det kanskje din tur til å legge ut på ditt livs eventyr?

På dette foredraget vil vi gi deg en grunnleggende gjennomgang i hvordan det mest populære rollespillet i verden, Dungeons and Dragons, fungerer. Målet for dette foredraget er ikke å lesse dere ned i mer informasjon enn man kan vifte en ten-foot-pole mot, men heller vise hvordan mye av Dungeons and Dragons utspiller seg ved hjelp av enkle praktiske eksempler. Vi vil også snakke litt om hva som skal til for å dra igang et slikt spill, samt de mange nye mulighetene og verktøyene som har gjort det enklere enn noen sinne å komme i gang. Spørsmål skal vi også svare på etter beste evne.

Foredraget holdes av Torucons egne rollespillfrelste Jarler: Tonje Johansen, Eirin Ellingsen og Lasse Johansen.

Tid: Søndag, 12:30
Sted: Cosmos C