ToruQuest!

Posted on Posted in Aktiviteter, Program

Velkommen eventyrer! Er du på utkikk etter nye oppdrag? Kanskje du har litt tid å slå ihjel mellom to foredrag? Da er Den Forfyllede Føniks stedet for deg! Her har vår kjære Quest Master og hennes undersåtter samlet en rekke forskjellige oppgaver for eventyrere! Kom og prøv deg du også! Det kan til og med hende at du går opp i level etterhvert!

 

I år har vi laget en Quest-hub, som vi så kjærlig kaller Den Forfyllede Føniks. Her er det mulighet til å bli med på årets ToruQuest, som er en rekke forskjellige små oppgaver du kan utføre i løpet av helga. Du velger helt selv hvor mange av oppgavene du vil utføre, men husk: Jo flere oppgaver du fullfører, jo høyere level blir du!

Alle eventyrerer som kommer til Den Forfyllede Føniks og blir med på ToruQuest starter på level 1. Etter å ha gjennomført 2 oppgaver vil du gå opp til level 2. Dersom du gjennomfører 3 oppgaver til etter dette, så kommer du opp til level 3. Vi har til og med en egen liten belønning for de som gjennomfører ALLE oppgavene vi har! Kommer du til å være en av dem?