Spillturneringer i Arkaden!

Posted on Posted in Konkurranser

Toad? Luigi? Donkey Kong? Link? Princess Peach? Kirby? Yoshi? Uansett hvem av disse som er din favoritt, så har du sjansen til å utklassere de andre i kamparenaen eller på bilbanen i år også!

Stikk innom Arkaden mellom kl 11:30 og kl 14:30 for å spille din innledende runde. Vi kjører drop-in, noe som vil si at vi starter kamper når det er nok spillere på plass. På lørdag konkurreres det i Super Smash Bros Melee (1v1), og på søndag er det Mario Kart 8 (1v1v1v1). Semifinalene og finalene spilles fra kl 15:30. Nærmere informasjon om de forskjellige turneringene finner du under.

Og husk: Selv om konkurransen slutter, er Arkaden åpen hele dagen! I arkaden kan du også treffe norske spillutviklere og prøve ut deres nyeste spill!
Les mer om spillutviklerne vi får besøk av på gjestesidene våre!

Super Smash Bros Melee:

Innledende runder og kvartfinaler spilles på tid. Semifinaler og finale spilles med stock (3 liv) og back-up-tid. Finalen er best av tre kamper. Kartene annonseres på stedet.
Items er fjernet, og det er ikke anledning for å trykke pause eller bruke egne kontroller. Ingen camping/stalling eller juksing, men så god sportsånd man kan vise når man er i slosskamp!
Vi gjør oppmerksom på at spillet har aldersgrense 11 år.

Mario Kart 8

Det spilles tre baner i hver runde, og sammenlagtsummen avgjør hvem som går videre. Banene annonseres på stedet, og det er førstemann til mølla på valg av karakter. Alle snarveier og triks utover dette er lov!

 


Tid:
Lørdag (SSB): 11:30 (innledende runder), 15:30 (semi-finaler og finale)
Søndag (MK8): 11:30 (innledende runder), 15:30 (semi-finaler og finale)

Sted: Arkaden, Space.