Dommer: Young Sprout!

Posted on Posted in Gjester

Tredje og siste av våre Classic-dommere i Cosplay & Craftmanship-konkurransen er Bettina DuMond Nordal som også går under cosplay-aliaset Cosplayer:  Young Sprout!
Hun beskriver seg selv slik:

En helt ordinær sekkepipespillende løk, med en dyp lidenskap for det kreative. Min kjærlighet for cosplay begynte å ulme for noen få år siden, men det var ikke før fjorårets Torucon at jeg virkelig begynte å ta denne kjærligheten på alvor. Jeg har siden hatt en rolig, men solid fremgang, der jeg sakte men sikkert jobber meg innom ulike teknikker med ulike materialer.
Med dette elsker jeg detaljrike kostymer, der jeg foretrekker å bruke god tid på både planlegging og utførelse. Når jeg først gjør noe, så skal det gjøres skikkelig, og jeg har en sterk tro om at "if you can dream it, you can do it" 🌿

 


Photo: Per Ivar Groven Olsen