How to prop! med Obsessive Creative Disorder

Posted on Posted in Foredrag, Program

Du vet du vil bygge ting. Awesome ting. Store, syke, snurrende blad til å slakte monster med!
Smidige, intrikate, transformbare rifler som lager hull! Bittesmå, eksploderende lettvektsdingser med selvframdrift! Men åh! Åh nei! Kjære meg! Ve deg, for hvordan skal man i det heletatt begynne å tenke på et slikt ambisiøst prosjekt?
Frykt ei! For på Torucon vil det holdes et propmaking-panel!
Tjuvlutt på en ustoppelig, uforkortet prop-shop! Workshoppen projekteres fra en dunlop laptop med lerret som backdrop!

Vi kommer til å gå gjennom det grunnleggende innen de mest tilgjengelige materialene som egner seg til den ultimate real-life gjengivelsen av fantastiske håndholdte kreasjoner, samt noen standard konstruksjons-tips til å lage lightweight, varige og realistiske fake items!

NB! Dette panelet holdes på Svensk, Svorsk eller Engelsk, alt etter hva foredragsholder bestemmer seg for.

Tid og sted for dette foredraget annonseres etter hvert.

Om Foredragsholder:
Obsessive Creative Disorder aka Peter Sörensen er en svensk ingeniør og cosplayer med en forkjærlighet for intrikate og innviklede design, samt rim og ordspill. Det gleder oss stort å kunne invitere til nok forrykende og lærerikt panel med en av Skandinavias kanskje beste propmakers!

Tid: Lørdag, 12:30
Sted: Cosmos C


Foto: Obsessive Creative Disorder
Tekst: Obsessive Creative Disorder. Oversatt fra Engelsk av Torucon. Vi anbefaler å lese teksten i sin herlige og originale helhet på den engelske programsiden!