Shine bright like a Diamond with Stickweed Arts and Crafts

Posted on Posted in Foredrag, Program

"Shine bright like a diamond! - A way to improve your cosplay and Larp gear!"

Har du en armour som virker en smule kjedelig? Vil du dekorere og oppgradere den så den passer den gardekapteinen du er? Da kan det hende dette er panelet for deg!
Her kommer den fantastiske Stickweeds, Hammernes Mester, Worlba-slayeren og metall-formeren til å snakke om ulike måter du kan forbedre utseendet på din armour, med ulike typer dekorasjoner som får DEG til å skille deg ut på slagmarken!
Og han kommer til å gjøre det uten å si F*** en eneste gang!

Tema som dekkes under foredraget:

  • Opptrykk og Preging (Chase and Repousse).
  • Ciselering, innlegg og trådkunst (Chisling, inlays and thread art)
  • Casting
  • Festing av dekorasjoner (Ways to attached decorations.)

Høres dette spennende ut, eller vil du bare få tiden til å gå fortere? Vel, kom inn, sitt ned, og gjør deg klar for et sabla bra foredrag!

NB: Foredraget foregår på engelsk.

Om foredragsholderen:

Stickweeds, aka Fabian Kjær-Thomsen, er en dansk cosplayere og propmaker. Han jobber til vanlig som smed, og bruker sine profesjonelle skills når han bygger de mest imponerende props og rustninger til sine cosplay. Stickweeds har vunnet flere priser for sine kreasjoner, bl.a. førsteplass på Dreamhack Winter 2015, og både publikumsprisen og 2.plass i NCC 2016.
I fjor holdt han foredrag på Torucon om hvordan man lager en rustning, og vi gleder oss til et friskt nytt panel igjen år!

Tid: Søndag, 12:00
Sted:
Cosmos D


Foto: KevlarCosplay