LIVE SHOW MED THE COSCAST

Posted on Posted in Aktiviteter, Program

The CosCast kommer til Torucon for å underholde med et live cosplay talk show som samtidig streames direkte til Youtube! Så selv om du ikke kan besøke Torucon kan du få med deg denne programposten!

Showet vil få besøk av kule gjester som skal snakke om årets tema: Sword and Sorcery! Det blir høy nerdefaktor og diskusjoner rundt hvorfor Fantasy er så kult, Hvilke Fantasybøker, -filmer eller -spill er de kuleste, og hvordan har sjangeren påvirket oss gjennom livet?

I tillegg kommer det til å bli avholdt en «Fantasy quiz» konkurranse i løpet av showet hvor noen heldige utvalgte fra publikum får sjansen til å vinne fine premier dersom de kan bevise at de vet mer om Fantasy enn sine motstandere!

NB: Talkshowet holdes på Engelsk.
Tid:
Lørdag 16:00
Sted:
Cosmos D


Foto: Rojano Photo