Cutting on the stand, an alternative to flat patterns

Posted on Posted in Foredrag, Program

Matilda er en cosplayer fra United Kingdom. Hun har drevet med cosplay i snart åtte år, og søm i ti. Selv om hun også har arbeidet med termoplast og lær, er det søm, millinery (hattemakeri) og historiske kostymer. Hun benytter seg ofte av periode-korrekte teknikker til å lage 1900talls-klær.
Matilda studerer Costume Interpretation, og nærmer seg slutten av studiene, med en treårig grad bak seg som hun kan benytte i alle sine cosplay-eventyr.

På årets Torucon vil hun holde en kort demonstrasjon av hvordan man draperer mønster, og snakke om noen av de viktigste aspektene ved kostymekonstruksjon, som kan hjelpe deg til å få til et velstrukturert og tilpasset plagg. Hun vil også presentere noen kjekke sytips som kan forenkle livet ditt!

NB: Foredraget holdes på Engelsk!
Tid:
Saturday, 15:00
Sted:
Cosmos D


Foto: Kyle McVean Photography