Casting and Molding 101: Beginner’s guide to liquid plastics

Posted on Posted in Foredrag, Program

Hei! Jeg er Scarlett Costuming and Art. Jeg er en dansk cosplayer og SFX-artist med en svakhet for detaljerte cosplay og intricate design. Jeg har vunnet noen priser i løpet av de tre årene jeg har cosplayet, og de jeg er mest stolt av er 1.plassen og de to 2.plassene jeg har fått under Dreamhacks Cosplay Championships. Jeg representerte også Danmark under EuroCosplay 2015, og har nå kvalifisert meg til NCC 2017.

Jeg kommer til å holde et foredrag om grunnleggende spesialeffekter, hvordan man kommer i gang og demonstrere teknikker for dem som ønsker å begynne med SFX eller nybegynnere med lite erfaring innen området. Foredraget vil gi en guide til hvordan man lager sin egen ‘life cast’, en kort intro til sculpting techniques, og hvordan man lager former av gips, og støper i latex eller silikon. Med dette panelet håper jeg å kunne introdusere dere til den fantastiske (og noen ganger overveldende) verdenen av spesialeffekter.

(Teksten er oversatt fra Engelsk. Originalt skrevet av foredragsholder.)

NB: Dette foredraget holdes på Engelsk.
Tid:
Søndag, 16:00
Sted:
Cosmos C


Foto: Danarki
Foto edit: Jellycide